Make your own free website on Tripod.com

 
 

 My thoughts... have been replaced by 

...moving images 

 

 

Medical plant story (ο φιλοπαίγμων εφαψίας)
 

Ποιος είναι δεν ρωτήσαμε, αρκεστήκαμε να τον διώξουμε
Και όταν με το καλό ξαναγυρίσει να ρωτήσουμε.

Ποιος είναι;

Ο φιλοπαίγμων Εφαψίας πέθανε στα ιαματικά των Μεθάνων τρώγοντας λαίμαργα στεγνό κοτόπουλο.

Ήταν professor of engineering data composer illustrator
O πατέρας του είχε καρφώσει δυο αφισσοκολητές, η γυναίκα του μετά από αποτυχημένη επέμβαση αλλαγής φύλου παρέμεινε γυναίκα και τα παιδιά του πουλάνε μέσω δικτύου medical cannabis σε κολέγια της περιφέρειας.
Όταν παραιτήθηκε λόγω ευθιξίας από το συμβούλιο επικρατείας διορίστηκε πρόεδρος της επιτροπής αδιάφθορης προσπέλασης των δεδομένων ηθικής.
Εξέδωσε δύο ποιητικές συλλογές με θέμα το Μάη του 68 και τον Ερνέστο Τσε, ενώ επίσης έχει συγγράψει μία μελέτη για την ερωτική ζωή των Ετρούσκων.

Ο φιλοπαίγμων Εφαψίας δεν είναι υπαρκτός, είναι πρόσωπο φανταστικά αληθινό.

Έχει Nissan, εξοπλισμό για ski, μία δεξιά βουβωνοκήλη και 4 στρέμματα στο Μαραθώνα. Έχει κάρτα πρόσβασης στο κέντρο ανεξαρτήτως δακτυλίου, φαντάρος υπηρέτησε στα σύνορα του ιστορικού κέντρου της Αθήνας και η διδακτορική του διατριβή έχει θέμα τα ψυχολογικά προβλήματα του κάστορα στην περίοδο της εμμηνόπαυσης. Έχει δηλώσει ότι αγαπάει τα ζώα γι  αυτό έχει και δύο από δαύτα συνεταίρους σε ένα αδήλωτο πρακτορείο στοιχημάτων στις Σέρρες.

Ο φιλοπαίγμων Εφαψίας δηλώνει τρία εκατομμύρια εισόδημα,

ένα σκάφος μήκους 6 μέτρων, ένα εξοχικό στο Λουτράκι και μία συλλογή αρχαίων νομισμάτων με χαρτιά και πιστοποιητικά από το μακαρίτη τον παππού του που λεγόταν Γιόχαν. Έχει επίσης μια φούχτα σκάγια στο θώρακά του φυτεμένα, εδώ και χρόνια, από μιαν αστοχία του αδερφού του τάχα σ  ένα κυνήγι κάποιο χειμωνιάτικο πρωινό στην Εύβοια. Έχει την καλή του χοληστερίνη ψηλή και την κακή του χαμηλή, γιατί δεν τρώει το βράδυ, δεν πίνει, δεν καπνίζει και πηγαίνει κάθε απόγευμα μεγάλους περιπάτους σ  ένα κτήμα με ανεμώνες πλαστικές και τεχνητή βροχή.

Ο φιλοπαίγμων Εφαψίας δεν βλέπει τηλεόραση για να μην συγχίζεται, 
δεν χαρτοπαίζει γιατί δεν του αρέσει να χάνει, δεν πηγαίνει σε φιλικά σπίτια για να μην του φορτώνονται, δεν έχει φίλους για τον ίδιο λόγο, δεν έχει γκόμενα για τον ίδιο λόγο, δεν πολυμιλάει στο δρόμο για τον ίδιο λόγο, δεν μπαίνει στο ασανσέρ για τον ίδιο λόγο, ξαναστέλνει τη γυναίκα του για αλλαγή φύλου
 γ  ι  α   τ  ο  ν   ί  δ  ι  ο    λ  ό  γ  ο.
 

Ο φιλοπαίγμων Εφαψίας διάβασε στις διακοπές του τον «Οδυσσέα» του Τζόυς, 

διάβασε επίσης πολλές σελίδες σκουπιδογνώσης, που άλλες θυμάται και άλλες έχει ξεχάσει. Διάβασε τη βίβλο όταν ήτανε μικρός από ένα βιβλιαράκι με θλιβερή εικονογράφηση, διάβασε μερικά πονηρά βιβλία, όπου κάθε κίνηση, σκηνή ή απόπειρα ήταν απλώς το όχημα για να πέσει η χυμώδης ηρωίδα σφαδάζουσα στα πούπουλα, διάβασε εφημερίδες και ένθετα σωρό προκειμένου να ενημερωθεί για τα σκάνδαλα των ατυχών συναδέρφων του αλλά και για τον Ε9. Διάβασε τη βιογραφία ενός μάγειρα που μαγείρευε τις ερωμένες του και τις τάιζε στα ανήλικα παιδιά του, διάβασε να «μανιφέστα του σεξισμού» κάποιου αλκοολικού πολωνού ράφτη που νόμιζε ότι ήταν ο Ντε Σαντ.

 Ο φιλοπαίγμων εφαψίας ταξίδεψε στο Πεκίνο, 

στη Βουδαπέστη, στη Ρώμη, στο Περού, στο Παρίσι, στη Λισσαβόνα. Αγόρασε από το Μεξικό πλεχτά στολίδια για τον τοίχο του καθιστικού και ζωγραφισμένες καστανιέτες από την Ισπανία, ασημικά κι ένα δερμάτινο τζάκετ από την Τουρκία, γυμνές φωτογραφίες αγοριών από τη Σιγκαπούρη κι έκλεψε ένα τετράδιο εντυπώσεων από ένα ιστιοφόρο στην Κύπρο.
 Ο φιλοπαίγμων εφαψίας πέθανε τρώγοντας λαίμαργα στεγνό κοτόπουλο κι εμείς δεν του ανοίξαμε την πόρτα όταν ήρθε, ούτε καν ρωτήσαμε ποιος είναι.